Header Ads Widget

Responsive Advertisement

HolySubs Ekip Alımları

 

Başvuru Formu en aşağıdadır. Başvurmadan önce aşağıdaki kriterleri okumanız rica olunur.


Anime Çevirmeni Alımları AÇIK
Anime Redaktörü Alımları AÇIK
Encoder Alımları KAPALI

Ekibe Alım Kriterleri

20 yaşının altında biriyseniz yapmış olduğunuz başvurular değerlendirilmez. Başvuru kısmında karşınıza çıkan ilgili soruda doğru yanıt vermeye özen gösteriniz.
Sorumluluk bilincine sahip olmalısınız ve aksi bir durum olmadıkça size verilen görevi en geç 10 günde yerine getirmelisiniz.
Başka bir ekipte görev almıyor olmanız gerekmektedir. Bu kural, Discord sunucumuzdaki #dostlar kanalında yer alan Çeviri Ekipleri için geçerli değildir.
Sunucu sınırları içinde saygı sınırlarını aşan bir üye varsa göz yumulmayacaktır.
Bu görevleri gönüllülük esasıyla yaptığımızdan dolayı bir ücret beklentiniz olmamasını öneririz.


Anime Çevirmeni Kriterleri

İngilizce kaynaklı alınan alt yazı dosyalarını Türkçeye çevirme işlemlerini yapan ekip üyeleri Anime Çevirmenleridir. Sadece İngilizce yeterli kanısına düşmeyiniz. Ana dilimiz Türkçe olduğundan dolayı  çevirilerinizi anlaşılabilir bir dille yazmanız çok daha önemlidir. Başvurmak isteyen adaylar DISCORD adresimize gelerek #başvuru kanalındaki sabitlenmiş mesajdan yapabilirler. Başvuru yaptıktan sonra ise Holy isimli kullanıcıya başvuru yaptıklarını belirtmeliler.


Anime Redaktörü Kriterleri

Anime Çevirmeninin yapmış olduğu çevirideki Türkçe hatalarını düzeltmekle yükümlü kişilere Redaktör denir. Yani ekibin en iyi Türkçe kaynakları demek yanlış olmaz. Türkçenize güveniyorsanız DISCORD adresimize gelerek #başvuru kanalındaki sabitlenmiş mesajdan başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra ise Holy isimli kullanıcıya başvuru yaptıklarını belirtmeliler.


Encoder Kriterleri

Redaktesi yapılan (düzenlenen) anime bölümlerini sitelere yüklemek için alt yazıyı videoya gömmekle yükümlü olan kişilerdir. Kendinize güveniyorsanız DISCORD adresimize gelerek #başvuru kanalındaki sabitlenmiş mesajdan başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra ise Holy isimli kullanıcıya başvuru yaptıklarını belirtmeliler.

Başvuracak olan tüm Kutsal Adaylara bol şans dileriz. 
Sağlıcakla kalın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar